DVDTOWN.DK
Film, Spil, Hardware og alt det andet


Film

26/09/2018

Er du til action så er det Viaplay

Blindspot_2_Hero

Man må sige at Viaplay lukker op for sluserne når det gælder actionserier. Vi har plukket nogle stykker ud som på hver deres måde give action

Lethal Weapon:
Samme personer som filmene, bare med nye skuespiller og nye historier hver gang. Der er både humor og action i hvert afsnit

 

S.W.A.T.:
Endnu en serie om det berømte S.W.A.T. team, som er det vildeste team i bekæmpelse af kriminalitet i USA. Selvom om der er andre både film og serier om det samme, er det her bestemt en af de bedre. Masser af action,  og nogle person karakter der giver serien noget fylde.

 

The Brave:
I serien kommer man ind i overvågnings rummet i Washington, hvor man overvåger hele verden og er der problemer, sender man et team af specialtrænede militærfolk ud og rydde op. På den måde kommer serien rundt i hele verden og tit er problemerne løst, før resten af verden opdager de eksisterer.

 

Blindspot:
En kvinde bliver fundet i en kuffert på Time Square uden hukommelse og hele kroppen tatoveret og med flere beskeder til FBI. Snart begynder jagten på sandheden om hvem hun i virkeligheden er og hvorfor er hendes krop er tatoveret med forskellige ledetråde, der blandt andet fører til kriminelle.

 
Her var 4 serier vi ser og der er mange flere. Så hvis man har brug for lidt skygge så er Viaplay bestemt en mulighed.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar
 
 

 
Anki Overdrive

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition

San Francisco – April 26, 2017 – Fans af den populære action-film serie Fast & Furious har nu mere at se frem til. Anki, producent af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), kan i dag annoncere Anki OVERDRIVE: Fa...
 
 
jim-fiscus_devious-maids-22

Devious Maids

Det er ved at være sidst på ugen og snart står weekenden og banker på, derfor vil vi da gerne komme med en anbefaling  som du måske burde tjekke ud. Devious Maids (På Viaplay) Det her er noget så mærkeligt som en serie...
 
 
blockbuster_cut_2453342b

Blockbuster lukker hver 4. butik

I alt 17 butikker i Danmark vil lukke og de andre butikker skal laves om så de kan sælge forbrugerelektronik. Det er simpelthen konkurrencen fra streaming tjenesterne der gør at det ikke længere er en god forretning at leje...
 

 
psmeeting

Playstation event

Her er live sending fra New York fra Playstation’s event starter kl 23.59 d.20.02.2013 Playstation Event   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
God-of-War-Ascension-1

God of War: Ascension single player trailer

For alle de fans der venter på God of War: Ascension er her en trailer fra single player delen.   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
xmas

Glædelig Jul

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul   Team DVDTOWN.DK Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 

 
viasat-viaplay1

Viaplay på Xbox

Så blev det Xbox’s tur til at får Viasat’s Viaplay app. Så nu kan du mod betaling(dog gratis første mdr.) stream Tv-udsendelser, serie, sport, og film via din Xbox. Nordens førende streaming-tjeneste med tv, fi...
 
 
ViaplayPS3

Viaplay på PS3

Viaplay klar til PS3 Pressemeddelse Nordens førende streaming-tjeneste med TV, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, PlayStation®3. Samarbejdet betyder at Viaplay nu til...
 
 
image002

Verdens mest kendte rumvæsen gør comeback!

Dengang far var dreng lagde den amerikanske filminstruktør Steven Spielberg gaderne øde verden over, da hans storslåede mesterværk “E.T. – The Extra-Terrestrial” hærgede i biograferne. Filmen om rumvæsen...
 

 
Netflix-Now-Kinect

Netflix, HBO, TDC og Blockbuster

For en mdr. siden var der en chef for et filmselskab, der talte over sig og fortalte at den amerikanske film streaming service fra USA var på vej til Danmark. I denne uge blev det så officielt Netflix kommer før nytår. Så ...