DVDTOWN.DK
Film, Spil, Hardware og alt det andet


Nyheder

09/02/2016

Devious Maids

jim-fiscus_devious-maids-22

Det er ved at være sidst på ugen og snart står weekenden og banker på, derfor vil vi da gerne komme med en anbefaling  som du måske burde tjekke ud.

Devious Maids (På Viaplay)

Det her er noget så mærkeligt som en serie om stuepiger i nutidens USA, nu før i alle smutter så vil lige sige at det ikke er det hele og at det faktisk er ganske underholdende. Beskrivelsen er god nok, men der ligger mere bag for den handler også om de folk de arbjeder for og ikke mindst spillet mellem arbejdsgiver og stuepigerne. Hvert hus gemmer på alt fra mord til utroskab osv., som stuepigerne forholder sig til og evt. bruger imod deres arbejdsgiver.

Det hele er i en komedieagtig stil som minder meget om Desperate Housewives serien og på en eller anden måde drages man lige til at se et par afsnit, selvom det er lidt billige virkemidler man bruger, i hvert fald har undertegnet set alle 3 sæsoner selvom, jeg normalt ville have valgt denne type serie fra.

Så det i sig selv må da sige noget, og ja det er ikke verdens dybeste handling, men den formår at holde serien underholdende og det er det der tæller, derfor giver vi serien 3.5 ud af 5 som bestemt ikke er en dårlig karakter i  forhold til denne type serie og selvom serien helt sikkert henvender sig mest til det kvindelige køn, faldt jeg da i med begge ben.

God Weekend :)

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar
 
 

 
Blindspot_2_Hero

Er du til action så er det Viaplay

Man må sige at Viaplay lukker op for sluserne når det gælder actionserier. Vi har plukket nogle stykker ud som på hver deres måde give action Lethal Weapon: Samme personer som filmene, bare med nye skuespiller og nye histo...
 
 
Anki Overdrive

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition

San Francisco – April 26, 2017 – Fans af den populære action-film serie Fast & Furious har nu mere at se frem til. Anki, producent af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), kan i dag annoncere Anki OVERDRIVE: Fa...
 
 
blockbuster_cut_2453342b

Blockbuster lukker hver 4. butik

I alt 17 butikker i Danmark vil lukke og de andre butikker skal laves om så de kan sælge forbrugerelektronik. Det er simpelthen konkurrencen fra streaming tjenesterne der gør at det ikke længere er en god forretning at leje...
 

 
psmeeting

Playstation event

Her er live sending fra New York fra Playstation’s event starter kl 23.59 d.20.02.2013 Playstation Event   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
God-of-War-Ascension-1

God of War: Ascension single player trailer

For alle de fans der venter på God of War: Ascension er her en trailer fra single player delen.   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
xmas

Glædelig Jul

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul   Team DVDTOWN.DK Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 

 
viasat-viaplay1

Viaplay på Xbox

Så blev det Xbox’s tur til at får Viasat’s Viaplay app. Så nu kan du mod betaling(dog gratis første mdr.) stream Tv-udsendelser, serie, sport, og film via din Xbox. Nordens førende streaming-tjeneste med tv, fi...
 
 
ViaplayPS3

Viaplay på PS3

Viaplay klar til PS3 Pressemeddelse Nordens førende streaming-tjeneste med TV, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, PlayStation®3. Samarbejdet betyder at Viaplay nu til...
 
 
image002

Verdens mest kendte rumvæsen gør comeback!

Dengang far var dreng lagde den amerikanske filminstruktør Steven Spielberg gaderne øde verden over, da hans storslåede mesterværk “E.T. – The Extra-Terrestrial” hærgede i biograferne. Filmen om rumvæsen...
 

 
Netflix-Now-Kinect

Netflix, HBO, TDC og Blockbuster

For en mdr. siden var der en chef for et filmselskab, der talte over sig og fortalte at den amerikanske film streaming service fra USA var på vej til Danmark. I denne uge blev det så officielt Netflix kommer før nytår. Så ...