DVDTOWN.DK
Film, Spil, Hardware og alt det andet


Nyheder

26/09/2018

Viaplay på Xbox

viasat-viaplay1

Så blev det Xbox’s tur til at får Viasat’s Viaplay app. Så nu kan du mod betaling(dog gratis første mdr.) stream Tv-udsendelser, serie, sport, og film via din Xbox.

Nordens førende streaming-tjeneste med tv, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, Xbox 360. Med et Viaplay-abonnement får tusindvis af Xbox 360-brugere ubegrænset adgang til markedets bredeste udvalg af populære tv-serier, tusindvis af film og direkte sportsudsendelser i verdensklasse, direkte på en Xbox 360 med internetforbindelse. Det eneste, der kræves, er et Xbox Live Guld-abonnement og et Viaplay-abonnement.

–  Xbox 360 findes i dag i tusindvis af danske hjem, og som Nordens førende onlinetjeneste er det naturligt for os at kunne tilbyde Viaplays indhold på en førende spilkonsol og fortsætte med at udvide tjenestens tilgængelighed, siger Viaplays direktør, Niclas Ekdahl.

Lanceringen på Xbox 360 er det seneste skridt i Viaplays satsning for at udvide rækkevidden og gøre tv, film og direkte sportsudsendelser tilgængelige på så mange platforme som muligt. Viaplay findes allerede på pc og Mac, smartphones, tablets, Viaplay-boksen Smart TV, PlayStation® 3 og snart også på XBox 360.

–  Viaplay er altid fyldt med de bedste tv-serier, store blockbuster-film og direkte sportsudsendelser i verdensklasse. Med perfekt timing til lanceringen på Xbox 360 kommer også action-komedien Tower Heist med Ben Stiller og Eddie Murphy ud på Viaplay, en perfekt lejlighed til at samle familien i sofaen i juleferien, siger Viaplays administrerende direktør, Niclas Ekdahl.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar
 
 

 
Blindspot_2_Hero

Er du til action så er det Viaplay

Man må sige at Viaplay lukker op for sluserne når det gælder actionserier. Vi har plukket nogle stykker ud som på hver deres måde give action Lethal Weapon: Samme personer som filmene, bare med nye skuespiller og nye histo...
 
 
Anki Overdrive

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition

San Francisco – April 26, 2017 – Fans af den populære action-film serie Fast & Furious har nu mere at se frem til. Anki, producent af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), kan i dag annoncere Anki OVERDRIVE: Fa...
 
 
jim-fiscus_devious-maids-22

Devious Maids

Det er ved at være sidst på ugen og snart står weekenden og banker på, derfor vil vi da gerne komme med en anbefaling  som du måske burde tjekke ud. Devious Maids (På Viaplay) Det her er noget så mærkeligt som en serie...
 

 
blockbuster_cut_2453342b

Blockbuster lukker hver 4. butik

I alt 17 butikker i Danmark vil lukke og de andre butikker skal laves om så de kan sælge forbrugerelektronik. Det er simpelthen konkurrencen fra streaming tjenesterne der gør at det ikke længere er en god forretning at leje...
 
 
psmeeting

Playstation event

Her er live sending fra New York fra Playstation’s event starter kl 23.59 d.20.02.2013 Playstation Event   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
God-of-War-Ascension-1

God of War: Ascension single player trailer

For alle de fans der venter på God of War: Ascension er her en trailer fra single player delen.   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 

 
xmas

Glædelig Jul

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul   Team DVDTOWN.DK Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
ViaplayPS3

Viaplay på PS3

Viaplay klar til PS3 Pressemeddelse Nordens førende streaming-tjeneste med TV, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, PlayStation®3. Samarbejdet betyder at Viaplay nu til...
 
 
image002

Verdens mest kendte rumvæsen gør comeback!

Dengang far var dreng lagde den amerikanske filminstruktør Steven Spielberg gaderne øde verden over, da hans storslåede mesterværk “E.T. – The Extra-Terrestrial” hærgede i biograferne. Filmen om rumvæsen...
 

 
Netflix-Now-Kinect

Netflix, HBO, TDC og Blockbuster

For en mdr. siden var der en chef for et filmselskab, der talte over sig og fortalte at den amerikanske film streaming service fra USA var på vej til Danmark. I denne uge blev det så officielt Netflix kommer før nytår. Så ...