DVDTOWN.DK
Film, Spil, Hardware og alt det andet


Nyheder

26/09/2018

Viaplay på PS3

ViaplayPS3

Viaplay klar til PS3

Pressemeddelse

Nordens førende streaming-tjeneste med TV, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, PlayStation®3. Samarbejdet betyder at Viaplay nu tilbyder Playstation-brugere med Viaplay-abonnement og Playstation Plus-konto ubegrænset adgang til markedets bredeste udvalg af tv-serier, film og direkte sportsudsendelser, direkte på en  PlayStation®3 med internetforbindelse. Viaplay og Sony tilbyder i begyndelsen også henholdsvis en måneds gratis Viaplay eller PlayStation®Plus-abonnement, så alle får mulighed for at afprøve tjenesten.

 

– Vi er meget stolte over vores samarbejde med Sony og Playstation®3. Som Nordens førende online-tjeneste er det både naturligt og spændende for os, at vi nu også kan tilbyde Viaplays indhold på en førende spilkonsol og fortsætte med at udvide vores tilgængelighed, siger Viaplays administrerende direktør, Niclas Ekdahl.

Samarbejdet med Sony er det seneste skridt i Viaplays satsning for at udvide rækkevidden og gøre TV, film og direkte sportsudsendelser tilgængelige på så mange platforme som muligt. Viaplay findes allerede på PC og Mac, smartphones, tablets, Viasat-Top-Bokser, Smart TVs og snart også på X-Box 360.

– Sony stræber hele tiden efter at kunne tilbyde en samlet platform for underholdning, og på Playstation har man længe kunnet spille spil, lytte til musik og se film. På grund af samarbejdet med Viaplay bliver vores nordiske brugere også de første i Europa til at få adgang til et bredt udvalg af direkte sportsudsendelser på deres PS3™, og konsollen får yderligere en dimension, siger Jim Ryan fra Sony.

Viaplay-applikationen kan nemt downloades fra Playstation Networks startmenu →TV/Videotjenester → “Mine Kanaler” på en PlayStation®3 med internetforbindelse.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar
 
 

 
Blindspot_2_Hero

Er du til action så er det Viaplay

Man må sige at Viaplay lukker op for sluserne når det gælder actionserier. Vi har plukket nogle stykker ud som på hver deres måde give action Lethal Weapon: Samme personer som filmene, bare med nye skuespiller og nye histo...
 
 
Anki Overdrive

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition

San Francisco – April 26, 2017 – Fans af den populære action-film serie Fast & Furious har nu mere at se frem til. Anki, producent af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), kan i dag annoncere Anki OVERDRIVE: Fa...
 
 
jim-fiscus_devious-maids-22

Devious Maids

Det er ved at være sidst på ugen og snart står weekenden og banker på, derfor vil vi da gerne komme med en anbefaling  som du måske burde tjekke ud. Devious Maids (På Viaplay) Det her er noget så mærkeligt som en serie...
 

 
blockbuster_cut_2453342b

Blockbuster lukker hver 4. butik

I alt 17 butikker i Danmark vil lukke og de andre butikker skal laves om så de kan sælge forbrugerelektronik. Det er simpelthen konkurrencen fra streaming tjenesterne der gør at det ikke længere er en god forretning at leje...
 
 
psmeeting

Playstation event

Her er live sending fra New York fra Playstation’s event starter kl 23.59 d.20.02.2013 Playstation Event   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
God-of-War-Ascension-1

God of War: Ascension single player trailer

For alle de fans der venter på God of War: Ascension er her en trailer fra single player delen.   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 

 
xmas

Glædelig Jul

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul   Team DVDTOWN.DK Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
viasat-viaplay1

Viaplay på Xbox

Så blev det Xbox’s tur til at får Viasat’s Viaplay app. Så nu kan du mod betaling(dog gratis første mdr.) stream Tv-udsendelser, serie, sport, og film via din Xbox. Nordens førende streaming-tjeneste med tv, fi...
 
 
image002

Verdens mest kendte rumvæsen gør comeback!

Dengang far var dreng lagde den amerikanske filminstruktør Steven Spielberg gaderne øde verden over, da hans storslåede mesterværk “E.T. – The Extra-Terrestrial” hærgede i biograferne. Filmen om rumvæsen...
 

 
Netflix-Now-Kinect

Netflix, HBO, TDC og Blockbuster

For en mdr. siden var der en chef for et filmselskab, der talte over sig og fortalte at den amerikanske film streaming service fra USA var på vej til Danmark. I denne uge blev det så officielt Netflix kommer før nytår. Så ...