DVDTOWN.DK
Film, Spil, Hardware og alt det andet


Nyheder

26/09/2018

Verdens mest kendte rumvæsen gør comeback!

image002

Dengang far var dreng lagde den amerikanske filminstruktør Steven Spielberg gaderne øde verden over, da hans storslåede mesterværk “E.T. – The Extra-Terrestrial” hærgede i biograferne. Filmen om rumvæsenet der ved en fejl bliver glemt på jorden af dens artsfæller under en mission, møder drengen Elliott og vinder hans – og resten af verdens – hjerte, var en kæmpe succes og var på alles læber og alle vidste dengang hvad begrebet “phone home” betød. Filmen var dengang nomineret til hele ni Oscars og vandt de fire. Det var i 1982 og i år fejrer E.T. 30 års fødselsdag.

I den forbindelse er det lille rumvæsen med de store øjne klar til et comeback. Han er netop blevet optaget på Madame Tussauds vokskabinet og voksfigurer af det ikoniske rumvæsen kan fremover ses i hele fem byer verden over; London, Berlin, Amsterdam, Sydney og Hollywood. Her kan gæster kan nu tage Elliotts plads i en rekonstruktion af scenen, hvor E.T. og Elliott flyver på en BMX cykel med den fantastiske fuldmåne i baggrunden, og netop denne scene fra filmen blev for nylig valgt af fans som Universal Pictures mest mindeværdige film øjeblik nogensinde. “Vi er glade for at kunne byde på en af de største filmkarakterer af alle tider. Vi er også helt sikre på, at vores gæster vil elske den enestående mulighed for at være stjernen i en af de mest berømte film der nogensinde er lavet.” siger Nicky Marsh, Madame Tussauds Globale Marketing Direktør.

Filmen udgives nu desuden for første gang nogensinde på Blu-Ray i morgen, tirsdag den 30. oktober. Det sker i forbindelse med at moderselskabet Universal fejrer 100 års jubilæum. Filmen udkommer helt nyrestaureret, med forbedret digitalt billede og Dolby 7.1 Surround Sound. Anmelderne har været ovenud begejstrede med nyudgivelsen og har givet den top karakter over hele linien.

E.T. er klar til den nye generation, og måler sig trods dens 30 år på bagen nemt med de nye helt store filmbrag fra Hollywood. “E.T. – The Extra-Terrestrial” udkommer på Blu-Ray tirsdag den 30. oktober.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar
 
 

 
Blindspot_2_Hero

Er du til action så er det Viaplay

Man må sige at Viaplay lukker op for sluserne når det gælder actionserier. Vi har plukket nogle stykker ud som på hver deres måde give action Lethal Weapon: Samme personer som filmene, bare med nye skuespiller og nye histo...
 
 
Anki Overdrive

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition

San Francisco – April 26, 2017 – Fans af den populære action-film serie Fast & Furious har nu mere at se frem til. Anki, producent af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), kan i dag annoncere Anki OVERDRIVE: Fa...
 
 
jim-fiscus_devious-maids-22

Devious Maids

Det er ved at være sidst på ugen og snart står weekenden og banker på, derfor vil vi da gerne komme med en anbefaling  som du måske burde tjekke ud. Devious Maids (På Viaplay) Det her er noget så mærkeligt som en serie...
 

 
blockbuster_cut_2453342b

Blockbuster lukker hver 4. butik

I alt 17 butikker i Danmark vil lukke og de andre butikker skal laves om så de kan sælge forbrugerelektronik. Det er simpelthen konkurrencen fra streaming tjenesterne der gør at det ikke længere er en god forretning at leje...
 
 
psmeeting

Playstation event

Her er live sending fra New York fra Playstation’s event starter kl 23.59 d.20.02.2013 Playstation Event   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
God-of-War-Ascension-1

God of War: Ascension single player trailer

For alle de fans der venter på God of War: Ascension er her en trailer fra single player delen.   Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 

 
xmas

Glædelig Jul

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul   Team DVDTOWN.DK Share on Facebook Kommentar: Kommentar
 
 
viasat-viaplay1

Viaplay på Xbox

Så blev det Xbox’s tur til at får Viasat’s Viaplay app. Så nu kan du mod betaling(dog gratis første mdr.) stream Tv-udsendelser, serie, sport, og film via din Xbox. Nordens førende streaming-tjeneste med tv, fi...
 
 
ViaplayPS3

Viaplay på PS3

Viaplay klar til PS3 Pressemeddelse Nordens førende streaming-tjeneste med TV, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, PlayStation®3. Samarbejdet betyder at Viaplay nu til...
 

 
Netflix-Now-Kinect

Netflix, HBO, TDC og Blockbuster

For en mdr. siden var der en chef for et filmselskab, der talte over sig og fortalte at den amerikanske film streaming service fra USA var på vej til Danmark. I denne uge blev det så officielt Netflix kommer før nytår. Så ...