Testen

Hvad er Soundmoovz
Normalt danser man til det fede beat, men nu kan du faktisk lave dit eget beat ved at danse. Derfor at det ikke er musikken der bestemmer hvilke bevægelse du skal lave ,men dig der bestemmer hvilke lyde musikken skal lave til dine bevægelse.

Soundmoovz Product Shot

Dans !!
Soundmoovz er to armbånd du kan tage på, både på fødderne og armene. Armbåndene kører via bluetooth, til en smartphone eller tablet, hvor man har en app som hedder Soundmoovz og  er gratis. Her kan man vælge hvilket armbånd der skal sige hvilken lyd. Lydene aktiveres ved en bevægelse med arm eller ben, Du kan downloade, over 400 lyde, som du kan bruge til at f.eks lave din helt egen dans. Du kan faktisk også lære at danse eller klare udfordringer, indenfor de forskellige ting. Fx Robotdans, det er sjovt at lege for hele familien og både de mindste og de voksen kan være med til denne sjove leg  

Det kan virke lidt ensomt at danse alene. Heldigvis kan du invitere alle vennerne med til at lave musik. Med Soundmoovz kan du nemlig forbinde op til syv sæt musik armbånd til samme smartphone, så I kan forme jeres eget band og komme i gang med at skabe rytmer og beats sammen.

Sønnen på 5 år synes naturligvis at robot effekterne var seje og spændende, men det formåede ikke at holde ham fanget. Resten af familien faldt også hurtigt fra, der er simpelthen så meget underholdning for familier, at man skal skille sig ud eller ændre den måde vi oplever underholdning på.
maxresdefault

Konklusion:
Soundmoovz er godt tænkt, desværre lever den ikke helt op til tanken. Det hele virker interessant første gang, men bliver hurtigt kedeligt og ensformigt, da der mangler fornyelse

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar