Testen

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact  anmeldelse.
 

Vi har gennem nogle uger haft Sony Xperia Z3 og Z3 Compact udgaven af samme telefon til test. Z3 er udstyret med en 5,2 tommer skærm, hvor Compact udgaven er udstyret med en 4,6 tommer skærm. Efter et hurtigt kig på telefonerne, besluttede jeg at tage Z3 og fruen i huset fik compact udgaven. Jeg har pt. en Samsung s4 og fruen en Iphone 5s, så der var naturligvis lidt tilvænning, men efter et par dage var vi næsten flyvende.

Da der var gået en 3 uger var vi faktisk så glade for Xperia telefonerne at det var med vemod de skulle retur.


Z3 farver

Design:
Begge telefoner har er utrolig flot designet, med glas på front og bag, med en afrundet kant. Stikkene er gemt bag nogle plastik stykker, der sikrer telefonerne er vandtætte ned til 1,5 meter. Desværre hæmmer de også lidt da de jo er synlige, dog mest på Z3 udgaven mens de på compact udgaven passer bedre ind. En ting mere der er synligt er det lidt mærkelige ladestik til Sony’s docks.
Knapperne er vel placeret på telefonerne og nemme at nå, også på den store Z3 med 5.2” skærm

Z3 compact farver

Brugeroplevelser:
Det har for os begge været en rigtig god oplevelse! Telefonerne er hurtige og fungerer på alle måder perfekt. Det hele virker gennemtænkt og gennemført. Vi har ikke oplevet crash eller lignende, faktisk har det hele virket over vores forventninger og er blevet ved med det i flere dage på en opladning.
 

Skærmen:
Der er 5.2 tommer og kigger man på, opløsningen er 1920×1080 pixel på Z3 og 4,6 tommer og 1280×720 pixel på Z3 compact . Sony kalder den Trilminos Display, hvad enten den hedder så må vi konstatere at der er et kanon billede på Z3

Kamera: 
Dette kamera har 20.7 megapixel og leverer nogle yderst godkendte billeder, med nogle rigtige gode farver, tilsat en detaljegrad der kun er at finde på de alle bedste mobilkamera. Faktisk er det meget svært ikke at blive imponeret af billederne denne telefon tager. Der er stort set ikke noget at pege fingre af, selv i dårlig lys eller næsten mørke, klarer kameraet opgaven langt bedre end forventet.

 
Batteritid:
Største grund til, at vi var vilde med telefonerne var helt klart batteritiden. Der er bare ikke nogen telefoner, vi har prøvet, der holder strøm som disse og de har bestemt ikke været på skånekost.
Nu oplader vi hver nat, hvis ikke før, simpelthen fordi der ikke er mere strøm.
Med Xperia har begge flere gange kunne køre to dage før opladning og det er kanon, for så skal man ikke hele tiden overveje hvad man har strøm til og ikke strøm til. Og så har man også altid strøm til musik til hjemturen på cykel.
Sony kan bare styre telefonens strømforbrug med hård hånd og det på en måde så man ikke lægger mærke til det og man føler ikke man skal gå på kompromis. Det er simpelthen fantastisk når man kan bruge GPS, wifi osv. unden at tænke strømforbrug og uden at skal slå til og fra.

 

Konklusion:
Sony Xperia Z3 og Z3 Compact er virkelig noget af det bedste vi har set hvad mobiltelefoner angår. Telefonerne har en kanon skærm, et virkelig godt kamera og en fantastisk batteritid.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar