Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 26.10.17 – Min: 110

 

Covertekst:
Tom Cruise medvirker i denne spektakulære version af den legendariske figur, der har fascineret kulturer verden over siden civilisationens begyndelse: Mumien. En prinsesse (Sofia Boutella) fra oldtiden, som fik frarøvet sin skæbne og har ligget begravet dybt nede i ørkenens sand, vågner op i vores tid. Gennem årtusinder er hendes ondskab vokset, og det betyder rædsel, der overgår den menneskelige fatteevne. Hele vejen fra Mellemøstens ørken til det moderne liv i London veksler The Mummy mellem mirakler, spænding og fantasi.

 

Filmen:
Man skulle ikke tro det kunne gå galt, når man sætter Tom Cruise og Russel Crowe på rollelisten og så tager en gammel actionfilm klassiker og laver et remake. Men det lykkes til fulde, for det hele har lige fået en anelse for meget “Hollywood”. Hellere overdrive actionscenerne end fortælle en god historie og hellere hyre de store stjerne, end skrive et godt manuskript til dem.
Bevares der er både sjove og fede actionscener i filmen, men der er ikke nok af dem og bestemt ikke noget til at binde dem sammen, så det bliver en helhed som ville fange ens opmærksomhed. Selvom skuespillerne sandsynligvis gør hvad de kan, har de bare ikke nok at arbejde med. Det er en skam for med det rigtige manuskript burde rollelisten sagtens kunne holde filmen over middel.

 

Ekstra:
Deleted & extended scenes
Cruise & Kurtzman: A conversation
Rooted in reaity
Life in zero-g: creating the plane crash
Meet Ahmanet
Cruise in action
Becoming Jekyll and Hyde
Choreographed chaos
Nick Morton: In search of a soul
Ahmanet reborn animated
Graphic novel
Feature commentary
Ekstra materialet er faktisk næsten en større oplevelse end selve filmen.
Konklusion:
The Mummy bliver aldrig til den oplevelse man håber og selvom undertegnede faktisk ikke var fan af den oprindelige film fra 1999, er den faktisk sjovere og mere underholdende.

 

Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 2.5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar