Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming  – Release: 29.06.17 – Min: 90

 

Covertekst:
I den samme ånd, der gjorde LEGO®-filmen til et verdensomspændende fænomen, er den selvudnævnte hovedrolleindehaver – LEGO® Batman – stjernen i sit helt eget eventyr. Der er ændringer under opsejling i Gotham, og hvis Batman vil redde byen fra Jokeren, må han, der ellers foretrækker at arbejde alene, samarbejde med andre og måske, bare måske, lære at være i lidt bedre humør.

 

Filmen:
De fleste af os har en superhelt eller to vi er fan af og når man blive far, vil man naturligvis gerne dele denne glæde med sin søn. Det kan nogle gange være barske sager, men så kom The Lego Batman movie.

Hold da op en overraskelse man får, for det er en lego film og det betyder at man har lidt (meget) frie tøjler når det kommer til historie, handling og ikke mindst humoren. For alt er tilladt hvilket man lige skal vænne sig til, når man har set de gamle Batman film. Det er det der gør at min søn på 4 år og jeg, på den anden side af 40 år, begge synes den er sjov og underholdende (har set den 4 gange sammen)

Når man siger alt er tilladt skal det tages alvorligt. Eksempelvis er Jokeren ikke tilfreds med de sædvanlige skurke, så pludselig er King Kong, “Øjet” fra Ringenes Herrer, også med i filmen og som voksen tænker man, hvad skete der lige her? Men på den anden side, kan man blande alverdens superhelte sammen i diverse film, så hvorfor ikke skurkene.

Så er man til Batman, Lego og lidt fantasi skal du ikke snyde dig selv for denne herlig film, der både er sjov og anderledes på den gode måde.  

 

Ekstra:
4 New Original Animated Shorts
4 Deleted Scenes
6 Featurettes

Udmærket ekstramateriale, men der måtte gerne have været mere for det er ganske sjovt og underholdende

 

Konklusion:
The Lego Batman movie er super far og søn underholdning, og det må være den sjoveste Batman film jeg har set og den eneste min søn på 4 kommer til at se i lang tid.


Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar