Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming  – Release: 29.06.17 – Min: 103

 

Covertekst:
The Great Wall har verdensstjernen MATT DAMON i hovedrollen og er instrueret af en af vor tids mest fascinerende visuelle stylister ZnHANG YIMOU (Hero, House of Flying Daggers). Filmen fortæller historien om e elitestyrke, som heltemodigt forsvarer menneskeheden på et af verdens mest ikoniske bygningsværker. JING TIAN, PEDRO PASCAL, WILLEM DAFOE og ANDY LAU er også med på rollelisten i denne storfilm.

 

Filmen:
Når Kina hyrer Matt Damon og siger de vil bruge rigtig mange millioner, så bliver man lidt nervøs, for det virker som om det kan blive rigtigt godt eller rigtigt skidt. Heldigvis blev det mere godt end skidt, det skyldes til dels Matt Damon.

En anden stor faktor er at filmens visuelle side er ganske imponerende og det gælder de mere almindelig scener, men i den grad også der hvor der er brugt special effects. Det er simpelthen godt lavet, selvom det er en gammel historie der fortælle at den Kinesiske mur faktisk er bygget for at beskytte mod nogle frygtelige monstre som vil udrydde befolkningen.  

Tankerne ryger engang imellem hen forbi Lord of the rings filmene, specielt den visuelle del, desværre er historien og handlingen ikke i stand til at holde det høje niveau fra disse film. Mindre kan heldigvis også gøre det, i hvert fald hvis man kan nøjes med et kinesiske action eventyr tilsat lidt Matt Damon, som lejesoldateren der er havnet midt i det hele.

 

Ekstra:
Deleted And Extended Scenes
Matt Damon in China
Working With Director Zhang Yimou
The Great Wall Visual Effects
Man VS Monster
Weapons of War
Designing a Spectacular World

Flot og interessant ekstramateriale, der viser der er lagt mange kræfter i at  forsøge at lave et internationalt filmhit

 

Konklusion:
Flot visuel action eventyr med den kinesiske mur og Matt Damon i hovedrollen.

 
Karakter:
Ekstra:4/5
Filmen:3/5

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar