Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 02.03.17 – Min: 89

 

Covertekst:
En pølse bliver leder for de andre varer i et supermarked på en hylende morsom jagt efter sandheden om, hvad der i virkeligheden sker med dem, når de forlader butikken. 

 

Filmen:
Animationsfilm udelukkende for voksne hører bestemt til sjældenhederne, og filmen er bestemt ikke egnet for børn, det siger næsten også sig selv når man hvem der står bag filmen, nemlig Seth Rogen og Jonah Hill. ”Shit” og ”fuck” er de første ord der rammer seeren og er formentlig de mest brugte ord hele vejen igennem filmen, så er stilen ligesom lagt til en pervers film med mange seksuelle under- og overtoner. Filmen bærer så meget præg af at ville forarge, at det bliver en gang forceret vrøvl frem for at være morsomt.

Filmen er rent faktisk sjovest når den en sjælden gang imellem ikke slår sig på det plat perverse, fordi der er en god humor i at lade madvarer få deres eget liv, og give et sjovt indblik i hvad de siger og tænker, bizart men morsomt. Det bliver til nogle virkelig komiske situationer, bl.a. da nogle af madvarerne er blevet købt og skal til at tilberedes. Men bare fordi der bliver sagt alle de, ifølge de amerikanske forskrifter, uartige ord betyder det ikke at filmen er sjov.

 

Ekstra:

  • Good food gag reel – 7.29
  • Shock and awe: How did this get made? – 5.11
  • The booth – 9.28
  • Line-o-rama – 4.57
  • The great beyond – 4.01
  • The pitch – 2.33
  • Seth Rogen animation imagination – 1.05
  • Previews

Det meste af ekstramaterialet handler om de skuespillere der lægger stemme til filmens figurer, og hvordan de har lagt stemmer til. Det har en form for sjov underholdningsværdi, men noget udpræget godt materiale er det nu ikke.

 

Konklusion:
”Sausage party” er uden tvivl en film mange vil finde ustyrlig morsom, og der er ingen tvivl om at det også er en film der har noget kitsch værdi. Filmen bliver dog bare lidt for meget i det lange løb, måske også en anelse ulækker med dens pølser og pølsebrød formet som kønsdele.

 

Karakter:
Ekstra: 1.5/5
Filmen: 2.5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar