Anmeldelsen

Format: Viaplay streaming – Release: 01.12.17 – Min: 41 pr. afsnit

 

Covertekst:
En ung, sort mand bliver ved en fejl skudt af lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og opvokset i området, tvinges til at tage rollen som ny leder. Hondo er delt mellem loyaliteten til gaden og pligten mod sine medarbejdere i ønsket om at forene lokalsamfundet, som er i oprør.

 

Filmen:
S.W.A.T. er vel det man kalder en typisk amerikansk krimi/action serie, som vi igennem flere år har set og det store spørgsmål er så om den har noget nyt at byde ind med.

Svaret er nok njaaah, for der er ikke meget nyt under solen og den skiller sig bestemt ikke ud fra mængden. Dermed ikke sagt at det ikke er underholdende, for det er det. Desværre er det også meget forudsigeligt, for heltene vinder altid til sidst.

Serien har også en historie der køre i baggrunden, i forhold til afsnittene som blive afsluttet hver gang. Desværre er den også uhyggelig tynd, kun en forbudt kærlighedsaffære og en lidt for vild nyankommet er det der holder den igang (6 afsnit inde i serien)

Nu kan det jo godt lyde som om vi rakker serien ned, men det kan faktisk være rart at have en “let” serie at se, som man ikke skal bruge så meget energi på at forstå.

 

Ekstra:

 

Konklusion:
S.W.A.T. er en gang tyndbenet underholdning, men det virker som sådan fint, for mangler du en serie, hvor hvert afsnit bliver afsluttet og man ikke skal ligge vågen en uge for at regne den videre handling og skurke hierarki ud, så er denne serie et fint valg.

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 3/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar