Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray – Release: 30.04.15 – Min: 92

 

Covertekst:
De er søde… de er nuttede… og de er tilbage! Denne sjove film fra skaberne af MADAGASCAR afslører, at fuglene er verdens førende spioner! Et team af superspioner slår sig sammen med Nordenvinden for at redde verden. Det er et vanvittigt sjovt globetrotter-eventyr, som hele familien vil elske!

 

Filmen:
Pingvinerne fra Madagascar har længe haft deres egen tv-serie som kan ses på bla. DR og Netflix. Nu har de så fået deres egen film i spillefilms længde, men spørgesmålet er naturligvis om de kan bære en ”hel” film.

Det korte svar er ja sagtens! Skal vi uddybe det lidt, så er det simpelthen det samme der virker i serien, som også virker i filmen. Underholdningen ligge bl.a. i pingvinernes sjove indgangsvinkel til livet. De har militær disciplin og har altid en plan for at løse diverse problemer, hvilket dog sjældent går som planlagt, men med tilpas meget dumhed og held, lykkes det som regel til sidst.

Det er denne blanding af disciplin, hvor man ikke er bange for at sætte en ven i forrest geled, selvom man ved det kommer til at gøre ondt, og så deres dumhed der som regel ender med at falde ud til deres fordel. Der gør filmen yderest underholdende, og så skal man jo ikke glemme at de skal redde verden mod den onde og skumle blæksprut.

Filmen er på alle måder yderst morsom både for store og små, måske lidt sjover for drengene end pigerene.

 

Ekstra:
Music Videos
Do the Penguin Shake with tWitch
Cheezy Dibble Ad
Gallery
World of Dreamworks

En lidt tynd omgang ekstra materiale, men til tider underholdende ikke mindst for børnene.

 

Konklusion:
Pingvinerne fra Madagascar er kanon familie underholdning der holder hele vejen, med masser af sjove scener der nok skal få smilet frem på voksne som barn

 

Karakter:
Ekstra: 2/5
Filmen: 4/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar