Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming  – Release: 08.02.18 – Min: 101

 

Covertekst:
I kampen for NINJAGO® City kastes Lloyd (Dave Franco), gymnasieelev om dagen og Green Ninja om natten, ud i det ultimative eventyr med hans hemmelige ninja-krigervenner! Under ledelse af den kloge Master Wu (Jackie Chan) må de besejre den onde general Garmadon (Justin Theroux), den værste fyr nogensinde, der samtidig også er Lloyds far.

 

Filmen:
Når Lego kommer med en af deres film, er der altid lagt op til god fantasi og eventyr. Denne film lever bestemt op til disse forventninger. Man følger de unge Ninjago’er, der er oppe mod selveste Garmadon, som selv ikke verdens farligste våben kan klare og det våben er bestemt ikke hvilket som helst våben ;).

Historien er lidt dybere, end den vi så i forbindelse med LEGO Batman filmen, som var underholdende men tynd. Ninjago er bestemt mere fuldført end Batman filmen, men den er naturligvis ikke helt så revolutionerende som LEGO the movie, som vendte op og ned på hvad et legetøjsfirma kunne opnå i filmverdenen.

Ninjago formår at have flere lag i filmen, det betyder at man ikke oplever filmen enes om man er 5 år eller godt 40 ;). Det er herligt at der er disse lag, for det giver lidt for de voksen, da det er jo hovedesagligt er en børnefilm og virker fremragende som dette. Det er måske mest for drenge, men de vil bestemt også blive underholdt.

 

Ekstra:
LEGO® NINJAGO® TV Series Sneak Peek
Mini Movies
Music Video
And More!

Herlig underholdende ekstra materiale, som dog er i den lette afdeling.

 

Konklusion:
Lego har gjort det igen, taget os med på et fantastisk eventyr hvor det meste er tilladt, også selvom det strider lidt mod voksen logik. Det er en fornøjelse at se Ninjago sammen med sin 5 årige søn.

 

Karakter:
Ekstra:3/5
Filmen:5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar