Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 31.01.17 – Min: 902

 

Covertekst:
Efter at have testet et nyt og farligt lægemiddel kan Brian Finch pludselig udnytte sin hjernekapacitet fuldt ud, hvilket gør ham til den klogeste person i verden. Ved hjælp af sine nye evner begynder han at hjælpe FBI-agenten Rebecca Harris med at opklare hendes sager. Samtidig prøver han at finde bagmanden bag lægemidlet, for at finde ud af hvorfor han er den eneste i verden som er immun overfor dets dødelige bivirkninger. Han må også finde ud af hvordan og hvorfor senator Eddie Mora er involveret.

 

Filmen:
I en tid hvor der næsten kommer en superheltefilm/serie hver måned, kan man komme lidt i tvivl om denne serie høre til i denne kategori. Hvis man pludselig bliver verdens klogeste er man vel en slags helt, men spørgsmålet er måske mere om ikke Brian Finich er mere en antihelt der bare har sine evner via en pille.

Brian Finich er bestemt ikke nogen supermand før han får en pille der giver ham evner udover det sædvanlige og selv der skal han til tider trues til at bruge dem, for ellers bruger han dem som regel kun til egen vinding.

Det er sådan set Brians personlighed kontra evnerne som verdens klogeste der er drivkraften i serien. Brian har altid været en outsider og doven anlagt, og det kan være svært at ligge fra sig. Det bliver naturligvis noget nemmere hvis man personligt får en gevinst ud af det. Det hele bliver ikke nemmere a,f at andre personer har interesser i hans evner og de peger ikke i samme retning. Det bevirker der skal tages nogle valg og fravalg, som egentlig godt kunne give serien noget dybde, men desværre virker det lidt overfladisk og nærmest sekundær.

Serien er ok underholdende, men den bliver ikke mere, for den er meget forudsigelig, og kører i det samme spor det meste af vejen. Til gengæld gør det den nem at gå til og fra, uden man mister noget.      

 

Ekstra:
Ikke noget

 

Konklusion:
Limitless er endnu en serie i en lind strøm fra USA og det er en ok serie, men den har ikke dybde eller historie nok til virkelig at skille sig ud. Den hører til i den lette ende og som sådan fungerer den fint nok.  

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 2.5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar