Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 28.09.2017 – Min: 789

 

Covertekst:
Lethal Weapon og dens ikoniske politiduo er tilbage i den populære filmserie med masser af fart, humor og drama. Intensiteten på politistationen i L.A. er på sit højeste, da den tidligere marinesoldat Martin Riggs (Clayne Crawford) slår sig sammen med den regelrette betjent Roger Murtaugh (Damon Wayans). Du kan se frem til både biljagter, eksplosioner og skududvekslinger!

 

Filmen:
Tilbage i 1987 startede filmene Lethal Weapon med Mel Gibson og Danny Glover i rollen som Martin Riggs og Roger Murtaugh. I 2016 kom TV-serien så, hvor hovedrollerne spilles af Clayne Crawford og Damon Waynans. Stilen er stadig den samme, Riggs er den fordrukne politibetjent der ikke tager livet så tungt og gerne tage risici, og Murtaugh er den der, absolut gør alt efter reglerne og ingen chancer tager.

Hvert afsnit bliver afsluttet, hvilket egentligt virker ganske naturligt, da der er tale om en action komedie der kun er sat til verden for at underholde, uden at der skal være en dybere eller dyster mening.

Hvert afsnit er næsten garanti for tre ting. Action, morskab og galskab, heldigvis er det godt fordelt og derfor er der også rigtig god underholdningsværdi i hvert afsnit. Det er helt klart en serie der er let at gå til, og kender man filmene vil man ikke føle sig snydt i forhold til disse.

 

Ekstra:
Extended pilot (uncensored)
All-new featurette: reloading Lethal Weapon
Deleted scenes
Gag reel

Der er ikke så meget ekstra men det er sjovt og underholdende det der er.

 

Konklusion:
“Lethal Weapon – sæson 1” er rigtig god underholdning, i den lette ende med masser af action, morskab og galskab. Fans af de gamle film vil bestemt også kunne lide serien.

 
Karakter:
Ekstra: 3/5
Filmen: 3.5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar