Anmeldelsen

Format: Viaplay streaming – Release: 30.05.17 – Min: 520

 

Covertekst:
Den oprørske forsvarsadvokat og tidligere præsident datter Hayes Morrison, får ved hjælp af afpresning til opgave at lede afdelingen CIU. Deres opgave er at efterforske sager, hvor der er mistanke om en fejlagtig dom. Hayes indser hurtigt, at retssystemet sjældent er hverken sort eller hvid.

 

Filmen:
Seriens hovedperson Hayes Morrison er en forkælet, men uhyggelig dygtig advokat som tvinges til at oprette en ny division der tager de gamle sager op. Desværre er hun meget lidet motiveret men trues til at tage arbejdet, og som serien skrider frem øges lysten langsomt.Ikke mindst da hun opdager hun kan bruge det som hævn.

Der er tale om en typisk amerikansk krimi/drama/advokat serie med lidt humor og hvor hvert afsnit afsluttes og en lille tynd historie der binder serien lidt sammen. Det hele er nemt at gå til og følge med i, fokus er hele tiden på Hayes og hendes gruppe, samt de mennesker hun omgås.  

Heldigvis har Hayley Atwell (Hayes Morrison) karma og underholdningsværdi som er 70% af den her serie, det er dog ikke helt nok for der er nogle afsnit der halter lidt. Som helhed holder serien sig over middel.

 

Ekstra:
Ikke noget (da det er streaming Viaplay)

 

Konklusion:
Conviction er en typisk amerikansk tv-serie om advokat Hayes Morrison der går sine egne veje og som regel går det godt. Det hele er heldigvis ganske underholdende og nemt at gå til og fra, da hvert afsnit afsluttes.

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 3/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar