Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming  – Release: 21.09.17 – Min: 111

 

Covertekst:
I den intense og intime romantiske thriller, Come and Find Me, følger vi den hvirvlende kærlighedsaffære imellem David og Claire, hvis idylliske forhold på mystisk vis afbrydes, da Claire forsvinder uden spor. David chokeres da han opdager, at Claire ikke er den hun har udgivet sig for at være. David begynder at følge de få spor hun har efterladt, og ledes ud på en hektisk og farlig færd. Knust, og ude af stand til at give slip, er David tvunget til at risikere alting, hvis han vil gøre sig nogle forhåbninger om at se hende igen.

 

Filmen:
David og Clarie har et lidt specielt forhold. En dag kommer Clarie ikke tilbage, og David begynder at lede, men han finder snart ud af at det ikke er alt Clarie har fortalt om sit liv, og at han ikke er den eneste der leder efter hende.

Historien virker dragende, for man vil gerne vide lidt mere hele tiden, desværre har den det også med at gå lidt i stå til tider. Som helhed kommer historien dog over middel og er helt klart filmens største plus.

Filmen er filmet i “kunstnerisk” hvor hjørnet af billedet er ude af fokus. Hvorfor man har gjort det vides ikke, og det giver ikke rigtigt noget til en film som denne.

Alt i alt er Come and Finde Me en “okay” film som holder en underholdt det meste af vejen, mens David ændres som person og han finder ud af den uskyldig pige han har levet sammen med måske ikke er den han troede.

 

Ekstra:
The Making of Come and Find Me

Meget sparsom ekstramateriale.

 

Konklusion:
“Come and finde Me” afdækker langsomt Davids kæreste rigtige identitet og hvad der egentlig er blevet af hende. Det hele er faktisk meget underholdende selvom der er nogle periode hvor filmens handling holder en “pause”.

 

Karakter:
Ekstra:1/5
Filmen: 3/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar