Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 01.06.17 – Min: 116

 

Covertekst:
I dette filmdrama, som er baseret på den autentiske og utrolige historie om et comeback i ringen, ses Miles Teller (Whiplash) i hovedrollen som bokseren Vinny Pazienza.

 

Filmen:
Dette er endnu en i rækken af autentiske boksefilm der har efterhånden været en del af, om nogle af de mere kendte navne som ”Tyson” og ”Ali”, til den lidt mere ukendte ”Cindarella man”. Denne film omhandler også en af de lidt mere ukendte, Vinny Pazienza, om hvordan han kæmper sig tilbage fra en brækket nakke til igen at stå i bokseringen. Selvom filmen er om ham og hans personlige kamp, er det også en film om hans disharmoniske familie. Selv er han portrætteret lettere usympatisk, og derved virker filmen heller ikke så fængende

Filmen skiller sig ikke ud, for selvom den handler om et helt usandsynligt comeback, hvilket er det som skal gøre filmen til noget specielt, er den ikke voldsomt vedkommende. Ikke fordi den er uden interesse, det er en udmærket historie, men når der er tale om en autentisk en af slagsen forventes der noget lidt mere spektakulært, og det leverer filmen og dens historie ikke.

 

Ekstra:
Deleted scenes – 11.44

Der er nogle enkelte slettede scener fra filmen, men det er ikke noget der har den væsentlige betydning.

 

Konklusion:
”Bleed for this” er en interessant om end lidt tam boksefilm, den mangler lige det ekstra der skal til før den for alvor bliver god. Den står også svagere end nogle af de andre autentiske boksefilm, eller boksefilm i det hele taget, det hele ligger på det jævne og derfor ender det blot med at være en okay film.

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 2.5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar