Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 19.10.17 – Min: 121

 

Covertekst:
Da en bølge af forbrydelser rammer stranden, står Lt. Mitch Buchannon i spidsen for sine livreddere på en mission for at bevise, at andre end politiet kan redde bugten. Sammen med en trio af rekrutter, herunder tidl. OL-deltager Matt Brody, går de undercover for at ødelægge en forretningskvindes luskede planer, der truer bugtens fremtid.

 

Filmen:
Det virker som en noget desperat handling fra Hollywoods side at starte Baywatch op igen og så som film, en serie havde faktisk i min optik givet mere mening.
David Hasselhoff er skiftet ud med en noget yngre og noget større The Rock (Dwayne Douglas Johnson) og der er skruet lidt op for humoren i forhold til den gamle serie, men ellers er det meget det samme.
Handlingen er en blanding af at redde liv og fange banditter. Begge dele er lidt tyndt og derfor er det desværre også den oplevelse man står tilbage med. Det virker simpelthen for overfladisk og man får aldrig rigtig underholdning når det gælder handling, action og humor. Det er mærkeligt man ikke har brugt lidt mere krudt på handlingen, for den er godt nok ufattelig tynd selv for en film som denne.

 

Ekstra:
Meet the Lifeguards
Continuing the Legacy
Stunts & Training
Deleted & Extended Scenes
Lidt tynd ekstra der er på denne udgivelse, men der dog stadig lidt underholdning gemt her.

 

Konklusion:
Baywatch filmen er vel et forsøg på at genstarte den populære serie igen dog i filmform. Det lykkes ikke, for det er simpelthen for tyndt det hele og hverken handling eller skuespillere formår at rette op på den synkende skude.

 

Karakter:
Ekstra: 2.5/5
Filmen: 2/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar