Anmeldelsen

Format: DVD, Blu-ray, Streaming – Release: 03.08.17 – Min: 133


Covertekst:
Den sande historie om den største menneskejagt i USA’s historie. Da to bomber detoneres ved det traditionsrige Boston Marathon, må det lokale politi og FBI arbejde sammen for at finde gerningsmændene. Da det ser sortest ud, beder myndighederne byen Boston om hjælp, og snart finkæmmes storbyen for
bombemændene. Men de to terrorister er hele tiden et skridt foran, og opklaringen bliver en kamp mod uret, for de slår til igen.

 


Filmen:
Jimmy Saunders er en tilfældig politimand der har fået ordre på at hjælpe med at holde ro og orden i forbindelse med Boston Marathon i 2013. Desværre for alle, der er tilstede, bliver denne dag alt andet end rolig.

Hele filmen er bygget op omkring Jimmy (Mark Wahlberg) og hvordan en ligegyldig opgave for ham pludselig tager en drejning til det modsatte. Hvordan en mand træder i karakter og pludselig blive hovedperson i jagten på terrorister, der slet ikke er færdig med at skabe død og ødelæggelse.

Patriots Day bygger op i et stille og roligt tempo, mens den åbner op for et persongalleri som ikke giver meget mening i starten,  men det gør det til slut.

Med en stærk historie og en stærk spillende Mark Wahlberg, som Jimmy Saunders , bliver filmen både underholdende og troværdig.

 

Ekstra:
Der er ikke som sådan noget ekstramateriale på disken, men de sidste 15 min af filmen, er interview med nogle af de personer filmen skildrer.

 

Konklusion:
“Patriots Day” viser terroren i forbindelse med Boston Marathon gennem Jimmy Saunders øjnene og det er noget en oplevelse der venter en i form af afmagt, had og hævn.  

 

Karakter:
Ekstra: 0/5
Filmen: 4/5

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar