Anmeldelsen

Format: Xbox-360, PS3, Wii-U – Release: 29.08.2013 Genre: Platform – Spiller: 1-5

 

Spillet:
Rayman er tilbage og skal endnu engang redde lums. Det hele sker i høj hastighed og med masser af skurke, der nok skal gøre alt for at gøre livet surt for dig.

Oplevelsen:
Hvis der er et spil hele familien ser frem til, så er det Rayman. I år kommer den lille festlige fyr også, og spillet har som bekendt fået titlen Rayman Legends. Endnu engang byder Rayman op til dans i en vild fantasiverden med skæve eksistenser og andre fjollede og farlige skabninger.

Selv om verdenerne er mærkelige og tossede, er det bare det univers der omgiver Rayman, der gør det hele så godt og man lader sig hurtigt rive med. I bund og grund er Rayman jo bare et platform spil, men jeg er ikke helt sikker på at udviklerne i Ubisoft véd det, for det virker som mere end det.

De fleste baner er i sin enkelthed “fra venstre til højer baner”, men der er altid gemt noget i alle mulige retninger. Eksempelvis når man bliver sendt rundt på skærmen ved hjælp af et ”vandfald”. På den måde sker der hele tiden nyt, og man bliver udfordret. Lige netop dét med udfordringer er der nok af, for ud over spillet kan man gå ind og finde dagens udfordringer, hvor man så bliver målt op imod andre spiller fra hele verden. Eller måske lige spille en gang Rayman fodbold. Der er altid nogle små skæve tiltag, som man kan udforske i spillet, og det er mere end svært at stoppe, når man først kommer i gang med spillet.

Rayman har simpelthen overgået sig selv og alle andre i denne genre, for det er det bedste platform spil i år! Selv ikke Mario kan følge med længere. Eksempelvis kan man spille helt op til 5 i spillet på én gang.

Dette er familiespillet til jeres spille konsol, så få det nu købt og hop ind i Rayman’s mærkelige skæve verden.

Grafikken:
Ubisoft giver den lige lidt mere hver gang de sender et Rayman spil på markedet. Også denne gang er det blevet finpudset og det er meget svært at finde noget at pege fingre af.

 

Lyden:
Jeg tror ikke, jeg kan komme i tanke om noget spil, der har et så varieret og fjollet soundtrack som Rayman, og det er bare med til at give den der hyggelige og uhyggelige stemning i en børnevenlig og varm tone.

Konklusion:
Mario bør bestemt kigge sig over skulderen, for her kommer Rayman. Og denne gang nøjes han ikke med at ligge på baghjul. Han er helt på højde med Mario og flere steder bedre. Kort sagt: Rayman Legends er den nye konge af platform spil

 

Karakter:
Grafik: 5/5
Lyden: 4.5/5
Gameplay: 4/5
Holdbarhed: 4.5/5
Overall: 5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar