Anmeldelsen

Format: Xbox-360 – Release: 09.24.11 – Genre: First Person Shooter – Spiller: 1-10

 

Xbox-360 har nogle spil, som kan sælge både konsoller og masser af kopier af selve spillet. Et af dem, der topper listen, er Gears of War-serien som er nået til det tredje kapitel i serien om Phoenix og hans venner, der kæmper en ulige kamp mod Locusts.

 

Spillet:
Endnu en gang tager man kontrollen over Marcus Phoenix, der atter må lade våbnene tale, og i hans hænder vil det sige, at der skal sprøjtes bønner efter hovedfjenden over dem alle, Locusts!

Selve Campaign-delen har fået meget mere historie at støtte sig til, og det uden det på nogen måder går ud over selve flowet og underholdningsværdien. For det ene sekund sidder man og kigger på en mellemsekvens, og næste sekund står man midt i en ildkamp, hvor det eneste, man har i tankerne, er at komme i dækning og få sendt nogle kugler i fjendens retning.

Hvis man finder Campaign-delen for svær, ja så er det ud og finde vennerne. For der er mulighed for at spille helt op til fire via Co-up, og så kan selv de værste fjender bare komme an, for så er det rigtig sjovt at spille Gears 3.

Er man mere til rigtigt multi-player med fede kills af venner eller bare tilfældige fra nettet, ja så leverer Gears 3 endnu en gang varen. Der er alle de kendte Team Deathmatch, Versus og Capture Territory. Så skal vi naturligvis heller ikke glemme Horde-delen, hvor man skal beskytte et område, som vi så det for første gang i 2’eren – og det er kun blevet vildere og federe.

Det er det bl.a., fordi man nu kan optjene penge, som man så kan købe udstyr for, og pludselig bliver det hele særdeles taktisk. For hvorhenne er det automatiske maskingevær mest værd osv.

Man kan også vælge at spille det onde Locust i Beast Mode. Det er faktisk meget underholdende at se det hele lidt fra den anden side.

 

Oplevelsen:
Gears of War 3 er absolut et meget godt bud på en af de ”first person shooter” i år. Hvis den skal slås, skal det være af titler, som ikke er på markedet endnu. Hele oplevelsen af spillet er gennemført og gennemtænkt ned til mindste detalje. Derfor virker spillet også hele vejen igennem og overgår konkurrenterne på flere punkter – ikke mindst i forbindelse med multi-player delen, som vel kun har et lille minus: nemlig at det kun er muligt at spille 10 ad gangen. Men til gengæld virker det.

 

Grafikken:
Der er ikke nogen tvivl! Dette er den flotteste og mest polerede udgave, vi har set af Gears, og det er nok ikke kun, fordi det er den tredje i rækken. Det skyldes sikkert også, at Epic Game og Microsoft Studios har fået ekstra tid til at kæle for detaljerne, og timer er vel brugt. Spillet er visuelt kanont veludført og er absolut en af faktorerne, der er med til at skabe en fantastisk spiloplevelse.

Lyden:
Der er ikke nogen tvivl lyden er som resten af spillet utrolig gennemført, lige fra splat lyden når man saver fjenden over i to, til selve soundtracket som er fuld af stemning som giver spillet et spark i den rigtige retning.

 

Konklusion:
Hvis man ejer en Xbox-360 og har plads i økonomien, bør man helt sikkert investere i Gears of War 3, som p.t. er det bedste ”first person shooter” til konsollen. Så enkelt kan det siges! Man er ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at der er lagt mange timer og prestige i dette projekt, og man må sige, at missionen er fuldført med bravur.

 

Grafik: 4.5/5
Lyden: 4.0/5
Gameplay: 4.5/5
Holdbarhed: 4.5/5
Overall: 4.5/5.

 

Anmeldt af: Keld Mølbæk

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar