Anmeldelsen

Format: Xbox One Release: 27.09.16 Type: Race Multiplayer: Online Co-op (4 player)

 
Forord:
Der findes Forza som er det seriøse racerspil hvor alt er sat i et regelsæt og bilerne er “rigtige” til mindste detaljer. Hvis ikke det skal være helt så seriøs hedder spillet Forza Horizon og nummer 3 er lige kommet på gaden. Her deltager man i  en bilfestival i Australien hvor man skal deltage i diverse “gaderace”.

munched-forza_horizon03

Spillet:
Denne gang er festivalen kommet til Australien og her bliver der endnu engang givet gas i de 350 biler der er at vælge imellem. Der er også kommet en masse ekstra udfordringer og endnu flere kilometer at udforske, hvilket også betyder at selvom man starter et race på asfalt kan man nemt have kørt på en strand og i den Australske outback før man er i mål. Det giver fede udfordringer og gør at spillet forbliver interessant i lang tid, og som om det ikke var nok kan man da også få lov til at tage et race mod en helikopter osv..

Forza Horizon 3 formår virkelig at underholde og få én helt ud på det yderst af sædet, mens man næsten kan fornemme støvet fra den grusvej man er på vej ud af i outback’en.

Hvis du er til lidt arcade stil når det kommer til race, ja så går du bestemt ikke galt i byen med Forza Horizon 3, for det formår simpelthen at få dig hele vejen fra start til målstregen hvad underholdningen angår.  

munched-forza_horizon08

Grafik:
Der er tale om grafik der er helt oppe og ringe, selvom det til tider flyver forbi vinduet med 200 km i timen. Det hele virker særdeles gennemført og der er meget få “ups’er”

munched-forza_horizon05

Lyd:
Lyden af de voldsomme motorer går rent ind og når der så er fed musik i bilens radio, er det hele bare top dollar og nærmest som at køre selv.

munched-forza_horizon04

Konklusion:
Forza Horizon 3 er det bedste race spil du kan få til din Xbox One, faktisk er det mere end det!  Det er det bedste til nogen konsol (også selvom om den kun fås til Xbox One), i hvert fald hvis det skal være for sjov og rigtig arcade race på landevej.

 

Karakter:
Spillet: 4/5
Grafik: 4/5
Lyd: 4/5
Overall: 4,5/5  

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar