Anmeldelsen

Format: Xbox-360, Xbox One – Release: 03.10.14 Genre: Race – Spiller: 1-12

 
Spillet:
Er du klar til fortsættelsen af et af årets bilspil? I Forza Horizon 2 kan du ræse gennem en vidt åben verden med fantastisk grafik, vejr og dag/nat-cyklus. Forbind spiloplevelsen med dine venner og vær med i nogle af de fedeste løb nogensinde. Denne gang foregår Forza Horizon 2 i det sydlige Europa, hvor du kan forvente veje ved kysten med spektakulær ræs og flot præsentation.

Oplevelsen:
Hvor Forza Motorsport er den seriøse udgave, er Forza Horizon 2 den sjove udgave hvor alt er tilladt. Fokus i Horizon serien er arcade ræser ud over alle grænser, venneræs med alle dine xbox venner, mens man har Motorsports detaljegrad.

I denne nummer 2 i serien er hele Horizon ræser festivalen rykket til Europa, hvilket bestemt ikke har gjort det nemmere eller mindre underholdende. Selve banerne kan være hvad som helst. Det spænder fra markræs til løb imod jetfly. Det er den variation der gør at spillet forbliver underholdende og udfordrende.

En anden dimension i spillet er at stort set alt er tilladt. I spillet kan andre kører dukke op selvom de ikke er online. De gemmer således din kørestil, og pludselig kører man mod ens venner, uden de er online. Eksempelvis mødte jeg min broder og udfordrede ham til et ræs. Jeg kom dårligt fra start og vandt kun fordi jeg tog en chance og kørte direkte igennem den sidste rundkørsel, i stedet for rundt i den og vandt.

Der er også rig mulighed for at spille multiplay, ja endda lave bil klubber hvor der kan være op til 1000 medlemmer. Vil man online er det stort set bare at skifte og så er alle modstanderne rigtige modstander og det stort set uden ventetid , der er i den grad skruet op for den sociale del.

Hele spillet igennem får man point i forhold til evner, men ikke kun via sejre. Også for evnen til at drifte, eller lave andre tricks både fede og de lidt mere svinske.

Det der gør Forza Horizon 2 til det perfekt spil, er den kanon gennemførte stil fra Forza Motorsport serien via selskabet Turn 10, tilsat gennemført gladskab fra  Horizon folkene Playground Games.Grafikken:
Der over 200 biler at vælge imellem, masser af baner og endda veje man kan give den fuld gas på, imens man nyder den fantastiske grafik der er utrolig gennemført og detaljeret, hvad enten det er en Yaris man køre i eller en Mclaren P1.


Lyden:
Når man låner ”guldet” fra Turn 10, som Playground har gjort da de lavede det her spil, får man det hele med, og det vil også sige lydsiden. Det er nogle fantastiske brøl disse biler kommer af med når speederen bliver trykket i bund, dertil er der et flot soundtrack til spillet som giver det sidste.Konklusion:

Det er faktisk ganske simpelt, hvis man vil køre seriøs racespil, hedder det Forza Motorsport. Vil man spille seriøs sjovt racespil med lidt ekstra galskab og glimt i øjet, ja så det Forza Horizon 2 der skal være i ens Xbox One.

 
Karakter:
Grafik: 4.5/5
Lyden: 4.5/5
Gameplay: 5/5
Holdbarhed: 4.5/5
Overall: 4.5/5

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Share on Facebook

Kommentar:

Kommentar